Той е изчезнал преди повече от седмица, а близките му са го обявили за издирване

Жестоко убийство в Пловдив. 46-годишен мъж е открит мъртъв в гараж в Индустриалната зона на града, научи NOVA от източници сред разследващите. Той е бил с множество метални предмети, забити в тялото. Гаражът е бил заключен от вътрешната страна. 

46-годишният мъж е работел като автомонтьор.  Той е открит от неговия брат, който е подал сигнала в полиция. Сервизът е собственост на неговия баща, научи NOVA. Мъжът не е бил обявяван за издирване. Семейството му разказа, че понякога изчезвал за по няколко дни и после се появявал.

Първоначалните данни на криминалистите бяха, че става дума за брутално убийство. По-късно от Прокуратурата съобщиха, че работят по всички възможни версии – включително и за самоубийство. Назначена е съдебномедицинска експертиза, която ще установи точната причина за смъртта на мъжа. Негови съседи го описаха като приветлив и словоохотлив човек. Не е споделял да е имал финансови проблеми

Във вторник се очаква да са готови резултатите от съдебномедицинската експертиза, която ще каже каква е точната причина за смъртта на мъжа. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.