Твърди се, че двамата са се запознали преди няколко месеца

Все повече се засилват слуховете, че Шакира може би има нов мъж в живота си и планира да се премести в Маями съвсем скоро, за да бъде по-близо до него, съобщи „Мирър“, цитиран от БГНЕС. Твърди се, че колумбийската певица бърза да се премести, след като е подписала споразумение с Жерар Пике за попечителството над децата. 

Първоначално се говореше, че Шакира иска да напусне Барселона със синовете си Милан и Саша през юни в края на учебната година. Но испанският новинарски сайт "OK Diario" твърди, че 46-годишната певица може да бърза още повече заради тайнствен мъж. Твърди се, че двамата са се запознали преди няколко месеца, преди тя да напише последната си песен, насочена срещу Пике и новата му приятелка Клара Чиа.

Информацията коментира и сайтът "OK Diario", но не дават подробности, освен че мистериозният мъж не е бившият й любим Антонио де ла Руа, с когото тя се срещаше преди Пике.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.