"Такива хубави побоища си спретват в другите парламенти", иронизира Нидал Алгафари

„Правителство ще има. То ще е под мотото „Магнитски”. Днеска – 1 юни, Ден на детето, - ще има правителство, но то няма да е в името на нашите деца, на бъдещето на България, а ще бъде в името на това да спасят задните си части в името на това, което ги дебне”. Това заяви в предаването „Челюсти” по NOVA NEWS лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

Според Нидал Алгафари ще бъде по-добре да има правителство, защото трябва да се направи бюджет, да се направят някакви стъпки и да се ограничи властта на президента Румен Радев. „За да има контрол върху каквото и да е правителство, трябва да има работещ парламент", каза той.

"И това не може да направим като хората – такива хубави побоища си спретват в другите парламенти. При нас – една плюнка, едни очила…”, иронизира днешния бой в 49-ия парламент Нидал Алгафари.

Физически сблъсък в НС: Счупени очила, драскотини и заплюване (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Не съм против правата на хората с различна сексуална ориентация, но съм против това тези хора да налагат на мен, на моите деца, на моите внуци собствения си възглед за живота. Правата не могат да бъдат давани малцинствено”, каза Каракачанов.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.