"Аз съм щастлива и за мен беше чест да изразя това мое семейно щастие с всички мои приятели и почитатели", посочи певицата

"Не станах баба. Аз станах маминка". С тези думи в студиото на "Събуди се" певицата опроверга появилите се след неин пост в социалните медии спекулации, че нейната дъщеря е родила. 

"Няма лошо да стана баба, но всъщност аз станах маминка. Недоразумението с разбирането на поста ми не е интрига. Аз обясних, че всеки един читател, почитател, журналист - има право да разбира както реши това, което поствам в страницата си и в профила си", посочи звездата, подчертавайки, че всъщност е родила нейна племенница. 

"Аз съм щастлива и за мен беше чест да изразя това мое семейно щастие с всички мои приятели и почитатели. Съответно, моята племеница, която съм отгледала, и нейният брат, и нейното семейство, и моят брат, и неговата съпруга - за мен това е щастие, защото тя стана майка. Изпровари кака си Михаела. Те решиха, че ще ме изненадат. Ние говорихме и те казаха: "Нали вече си баба. Лельо, ти си вече баба". Аз казах, че няма да ми казват баба, а маминка. Защото аз съм все още млада. И винаги така ще бъде. Няма нищо срамно в това да си баба, естествено", подчерта Бони. 

Целия разговор гледайте във видеото. 

Редактор: Станимира Шикова