Актьорът публикува видео на страниците си в TikTok и Instagram

Актьорът от „Терминатор“ Арнолд Шварценегер е сред хората, за които приоритет е да даряват време и подаръци на нуждаещи се деца по време на Коледа и Ханука.

Във видео, което публикува на страниците си в TikTok и Instagram, бившият губернатор на Калифорния обясни как е бил вдъхновен да се отдаде на празниците, след като хора от Gold's Gym любезно го поканиха на тяхното празнично тържество,ощр като бил емигрант. „Когато дойдох в тази страна, моите приятели от Gold's Gym ме поканиха у тях. Беше фантастично. Дадоха ми коледни подаръци и имаха това красиво коледно дърво и се почувствах толкова приобщен тук в Америка, въпреки че бях чужденец и току-що бях дошъл в тази страна“, спомня си той за ценния спомен.

Оперираха Арнолд Шварценегер

76-годишният Арнолд Шварценегер дари времето си и множество подаръци, които да бъдат раздадени на деца в нужда в младежкия център Hollenbeck в събота. „Никога няма да забравя този вид доброта и затова исках да направя същото, когато имах пари“, добави той. „Ето защо през последните 30 години идвам в младежкия център и дарявам подаръци“, сподели звездата от „Ченгето от детската градина“. „Кара ме да се чувствам добре, че мога да споделя тази доброта и да вдъхновявам други хора да направят същото“.

Шварценегер получа награда „За храброст“ от Музея на Холокоста (ВИДЕО)

Празничното събитие включваше и много забавления, снежни човеци, музика и забавни дейности. Миналата Коледа близо 10 000 играчки бяха раздадени по време на годишното събитие Miracle On 1st Street.

Редактор: Калина Петкова