Лейди Гага и Хоакин Финикс на премиерата в Лондон

В Лондон се състоя премиерата на филма „Жокера: Лудост за двама“ на режисьора Тод Филипс. В главната роля отново влиза актьорът Хоакин Финикс, а редом до него е Лейди Гага. Те преминаха заедно по червения килим на площад "Лестър" за представянето на продукцията в Лондон, след официалната премиера по време на филмовия фестивал във Венеция.
Няколко часа преди събитието Лейди Гага обяви излизането на нов албум към филма, което предизвика силните възгласи на почитателите ѝ. Певицата и актриса се появи в красива червена рокля, допълнена със сако с буфан ръкави, огнена перука и тематичен грим в стила на нейната героиня Харли Куин. 

"ЖОКЕРА 2": Публикуваха първи кадри от продължението на хитовата лента

“Жокера: Лудост за двама” е дългоочакваното продължение на филма от 2019-та година, отличен с награда „Оскар“ за най-добра главна мъжка роля на Хоакин Финикс и за музиката на Хилдур Гуднадотир, и достигнал до феноменалния бокс офис от над 1 млрд. долара. Историята отново ни среща с Артър Флек. Той очаква да научи каква е присъдата за престъпленията, които е извършил като Жокера. Борейки се с двойствената си идентичност, Артър не само неочаквано се сблъсква с истинската любов, но и открива музиката, която винаги е живяла в него.

Повече гледайте във видеото.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase