Вижте първия трейлър на филма

Излезе първият трейлър на филма „Напълно непознат”. Легендарният разказ за един от най-ключовите моменти в историята на музиката, режисиран от номинирания за „Оскар“ Джеймс Манголд, е напът да се превърне и в повратна точка за киното.

Продукцията разкрива творческите катаклизми и артистичната смелост, които трансформират Боб Дилън от фолк икона в символ на рок революцията. В главната роля влиза един от най-обичаните млади таланти - Тимъти Шаламе.

„Жокера: Лудост за двама“ постигна феноменален успех

Действието във филма  „Напълно непознат” се развива на фона на бурните културни промени в „Уест Вилидж” и динамичната музикална сцена в началото на 60-те години на миналия век. Лентата проследява шеметния възход на 19-годишния Боб Дилън – загадъчен младеж от Минесота с китара в ръка, който отказва да се подчини на нормите и да бъде поставен в рамка. Докато изживява най-интимните си моменти, той прави противоречив избор с отзвук в целия свят с прочутото си електрическо рокендрол изпълнение на фолк фестивала в Нюпорт през 1965 г. – момент, който завинаги променя облика на популярната музика.

В първия трейлър на филма чуваме гласа на Тимъти в ролята на иконичния певец, който ни пренася в атмосферата на биографичната драма и ни разхожда из някои от любимите места на Боб като „Cafe Wha?“ и хотел „Chelsea“. Въздействащите кадри, изпълнени с носталгия и енергия, преливат от лични моменти в наелектризиращи изпълнения и всичко това се случва на фона на култовите мелодии на Дилън.

Лентата тръгва в кината от 7 февруари догодина.