Заслуга за промяната в стайлинга на певицата има Маги Желязкова

Теодора най-накрая се вразуми. В най-новия й клип „Сърце не ми остана” певицата изглежда коренно различно. Стайлинговата заслуга е на Маги Желязкова. Водещата на „Специалистите” по Нова се е погрижила да изкара Теди от фолк стереотипа.


Ако направим сравнение между „преди” и „сега”, ще забележим, че визията на изпълнителката върви във възходяща посока. Останахме приятно изненадани, тъй като бяхме свикнали гримът й да бъде във всички цветове на дъгата. Добре, че шаренията е оставена в миналото и вече се залага на естествено излъчване.


Тази линия подхвана първа Андреа. Земните, пясъчни тонове подчертават чертите на лицето. И Николета Лозанова реши, че изглежда по-добре без тонове макиаж. Новата мода идва от  седмиците на модата в заветните фешън столици.


Забелязваме, че натуралните линии са водещи и при Теодора. За първи път изпълнителката работи с гримьорката Мария Господинова. Искрено се надяваме да не е и за последен.


В „Сърце не ми остана” певицата има горещи кадри с модела Николай Чолаков. От фолк кухнята ласкателно се хвалят, че красавецът е натрупал боксови умения по време на работата си в холивудски продукции.