Би играл на всяка позиция заради Стойчо Младенов

Футболистът на ЦСКА Абел Анисе няма финансови неуредици с настоящия си клуб. Това сподели самият играч в поредното издание на "Студио Дерби".

 

Анисе заяви, че получава редовно възнагражденията си и ако има забавяне, то не е фатално. Футболистът от Мадагаскар обяви, че е щастлив в ЦСКА, независимо от позицията, на която играе:

 

"Предпочитам да съм нападател, но треньорът ми има доверие и на други позиции. Следвам схемите и съветите на Стойчо Младенов, давам максимума от себе си, за да му се отблагодаря за доверието", каза той.

 

Във връзка с проблемите на българското футболно съдийство, играчът на ЦСКА заяви: "ЦСКА не би трябвало да бъде ощетяван от съдиите, защото е голям отбор. Срещу Лудогорец обаче имаше ситуация, в която трябваше да ни дадат дузпа за нарушението срещу Платини. Вътре в съблекалнята си говорим, че въпреки всичко ЦСКА е ощетяван от съдиите".

 

Абел Анисе коментира, че футболът в България е по-лесен от този в Турция и Русия.

 

"Във Франция пък се залага повече на техника и тактика, докато тук – повече на физическата подготовка. В интерес на истината никога не съм мислел, че от Франция ще дойда да играя в България".

 

Бившият футболист на Оксер допълни, че е избрал ЦСКА пред, Черноморец, защото армейският клуб би позволил по-добри възможности за евентуално развитие в чужбина.

 

Преди обаче да поеме по подобен път Анисе има още една година от своя договор с "червените".