ЦСКА разгроми „Хасково” с 6:2, треньорът на домакините разтревожен от инцидента

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разкри след победата над Хасково, че преди мача на стадиона е имало инцидент с неговия син Стойчо Младенов - младши, който е и негов помощник, съобщи Gong.bg. Според думите на специалиста, мъж с качулка е сплашил сина му с думи като „С баща ти ще видите като се стъмни“. До по-сериозен инцидент не се е стигнало заради намеса на други хора.

 

Младенов бе изключително афектиран и сподели, че очаква в скоро време и смъртен случай на Армията. Според него зад заплахите към Младенов, а и футболистите на ЦСКА стоят хора от обкръжението на „Титан“.

 

„Нямам настроение да говоря за каквото и да било, защото се случват неща, които не може да ги подминем с лека ръка. Искам да алармирам полицията и обществеността, защото тук на Армията се случват неща, които са крайно неприятни. Случки с мен, с футболисти, с хора в клуба, които не могат да продължават по този начин“, заяви Младенов.

 

„На паркинга е нападнат един от моите помощници. Полицията обаче го хвана и го изхвърли. Това не може да продължава така. Обстановката тук е бомба със закъснител. Някой ден ще стане голям проблем, може да има и смъртен случай. Просто съзнанието ми не може да го асимилира. Човек на паркинга да сложи качулка и да тръгва да налита. Да плаши сина ми, да плаши и мен. Ще имам сериозен разговор с Александър Томов и Александър Тодоров, това не може да продължава. Това може ли да се случи на някой друг стадион в България? Или да отидете на базата на Интер и Байерн Мюнхен и някой да прави такива неща?“, завърши треньорът на ЦСКА.

 

Днешният мач от 1/16-финалите на Купата на България между ЦСКА и „Хасково” завърши при резултат 6:2 за „армейците”.