Тя е подложена на твърде голямо напрежение и това вероятно ще я откаже от снимките

Дакота Джонсън може да отпадне от актьорския състав на "Петдесет нюанса сиво". Това става броени дни, след като стана ясно, че Чарли Хънам няма да изиграе главната мъжка роля във филмовата екранизация по еротичния бестселър.

 

Избраната за централния женски образ Дакота Джонсън е подложена на твърде голямо напрежение и това вероятно ще я откаже от снимките в "Петдесет нюанса сиво". Наблюдатели коментират, че не натовареният график, а силният стрес е и причината Чарли Хънам да откаже главната мъжка роля.

 

"За Дакота се оказа твърде трудно да се справя с медийното внимание. Преходът от сравнително неизвестна актриса към постоянен обект на интерес я тормози. Самоувереността й страда и от това, че феновете на книгата продължават да се оплакват, че тя, както и Чарли Хънам, не се вписват в представите им за Анастейжа Стийл и Крисчън Грей", казва за E! News източник, близък до дъщерята на Дон Джонсън и Мелани Грифит.

 

След като Хънам и Джонсън бяха избрани за главните роли, почитателите на бестселъра на И Ел Джеймс пуснаха петиции с искане продуцентите да преразгледат решението си и да посочат нови актьори, които по-добре отговарят на описанията в романа.

 

Представители на Дакота Джонсън отказват за момента всякакъв коментар по темата.