Стивън Спилбърг посреща 2014 по КиноНова, смахнатият професор – по Диема

Забавни, романтични и алтернативни ще бъдат празничните дни в ефира на Диема, Диема Фемили и КиноНова. От Стивън Спилбърг до смахнатия професор, от шпиони до романтика – каналите на Нова Броудкастинг Груп ще предложат повече от богат избор за своите зрители.

 

КОЛЕДА

 

Провокативна и алтернативна ще бъде Коледа в ефира на КиноНова. За всички, уморени от безкрайния коледен дух, каналът ще предложи най-добрите шпионски заглавия в седмицата от 23 до 29 декември. Брад Пит и Робърд Редфорд в „Шпионски игри”, Том Круз в „Истинска измама”, както и британският шпионин „Джони Инглиш” ще бъдат по-добрите версии на белобрадия старец. 

 

В ефира на Диема Коледа ще бъде смешна и забавна. „Виновни” за това ще бъдат трите части на „Агент XXL” с XXL порция смях, „Кънки с тъп връх” и други заглавия. 

 

Романтика ще властва по Диема Фемили в празничните дни. Двете части на филма „Африка – повикът на сърцето”, обичаните от всички филми от поредицата за Розамунде Пилхер, а така също и историите на Инга Линдстьорм ще пренесат зрителите в света на любовта и трепетите на сърцето. 

 

НОВА ГОДИНА    

 

Вярна на различния си стил, КиноНова ще предложи различно и алтернативно посрещане и на Новата година. Първият домакин на 2014 ще бъде не Дядо Мраз, а световноизвестният режисьор Стивън Спилбърг. От 30 декември до 05 януари четирикратният носител на "Оскар" ще предложи на киноманите някои от най-добрите си заглавия.  

 

В ефира на Диема Новата година пък ще открие не кого да е, а… смахнатия професор. Уникалният Еди Мърфи в двете части на заглавието „Смахнатият професор” ще бъде едновременно срамежлив и непохватен учен и сексапилен и самоуверен Дон Жуан. Заглавия като „Черният рицар” и „Шпионин по неволя” ще бъдат другите филмови предложения на канала, които ще пожелаят на зрителите Нова година, изпълнена със смях и добро настроение.

 

С любов Диема Фемили ще посрещне и Новата година, когато отново заглавия като „Магията на любовта” и „Симфония на сърцето” (от поредицата за Розамунде Пилхер), романтичният „Изгубени на остров Борнео” и други ще затвърдят максимата, че нито един празник не е пълен без филми, в който любовта, романтиката и щастливите семейни развръзки са главни действащи лица.