Столичният клуб Брилянтин продължава традицията си да открива сезона по най-музикалния начин

И тази година пролетта ще бъде официално открита с шестия подред Пролетен Бал на диско клуб „Брилянтин”. Специални гости на бала ще бъдат две световноизвестни дами, които са сензации на електронната сцена - ослепителната DJ Rae - гласът зад вечния хит на Sandy Rivera „Hide U” и саксофонистката Lovely Laura, която е  резидент на Hed Kandi партитата в цял свят.
 
Шестият денс бал ще се развихри на 5-ти април, събота, от 22 ч. на територията на Sofia Event Center в столичния мол Paradise Center, в мултифункционална зала с уникален по рода си саунд и капацитет над 3000 човека, която се слави с изключителната си акустична концепция. Организаторите обещават неповторима празнична атмосфера, изискана и стилна декорация и нонстоп танци до сутринта
 
И тази година няма да липсват изненади за парти маняците, които ще станат свидетели на пълноцветно лазерно шоу и и разтърсващи танци в изпълнение на най-добрите балети от страната. Огромни екрани – писък на последните тенденции в технологиите ще допринасят за мащабността на ивента.
 
Звездата на британката DJ Rae изгрява на световната сцена през 2008 г. и със скоростта на светлината се налага като диджей и вокалистка с ярък собствен стил и супер ефектно сценично шоу. Тя е работила с едни от най-големите имена в клубния саунд и е много популярна както в Лондон, така и на сцената на клуб „Pacha” в Ибиза. Rае обещава, че ще вриви българската публика и ще я държи на крака до утринта. Toва е гарантирано, защото всички, които са я гледали на живо, единодушно потвърждават, че шоуто й е уникално.
 
Ослепителната Laura Fowles - Lovely Laura е прочута саксофонистка и вокалистка, която е редовен и желан изпълнител в най-горещите клубове по света. Стилът й е микс от електронна музика, джаз и соул, като тя сама композира парчетата си.  Lovely Laura е фаворитен изпълнител на дизайнери от висшата мода и световни брандове като Dolce & Gabbana, Audi, Lexus, Moet. Талантливата блондинка обича да прекарва голяма част от лятото в Ибиза – островът на неспирния купон, който тя нарича свой дом.
 
Билетите са на цена от 20 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на eventim и ticketlogic.