Няколко дни преди евровота се срещнахме с мъж, който набира гласове за "Атака"

След като вече Ви показахме как се купуват гласове в Столипиново, екип на Нова телевизия се натъкна на още една схема за нарушения.

 

Този път и общински съветник и социолог участва в схемата за купуване на гласове в Пазарджик. Няколко дни преди вота си уреждаме среща в кафене с Вальо, който набира гласове за патриотичната формация "Атака".

 

След един телефонен разговор време, към срещата ни се присъединява Илия Джамбазов - общински съветник от Пазарджик и социолог. Потвърждава, че в схеми за купуване на гласове са почти всички партии. "Работят за Пеевски и Бареков. В България няма избори", обяснява ни Илия Джамбазов. Обясни ни, че той не купува гласове, а помага на други. Питаме как се провеждат въпросните "репетиции" за парламентарни избори. „Аз доколкото разбрах искат телефонен номер и номер на секцията, в която гласуват хората”, казва той. В разговора ни бе споменат и Станилов - депутат от "Атака"

 

Стигна ли се до сделка с екипа ни и как реагираха замесените лица, след като отидохме при тях с явна камера - гледайте във видеото.