Привържениците настояват да получат акциите на клуба до три дни

Феновете на Локомотив /Пд/ поставиха ултиматум на собственика Коко Динев да получат акциите на клуба и изразиха острата си позиция срещу него. Според тях заради управлението му са натрупани дългове в размер на 5 милиона и 300 хиляди лева.
 
"11 от футболистите, които играха през изминалия сезон, съдят Локомотив. На практика се оказва, че Константин Динев не е плащал нищо. Само сме натрупали по-големи негативи за отбора. Крайните фенове бяха против неговото връщане, а по-умерените му дадохме втори шанс и да докаже това, което иска да направи. Той не само не го доказа, но и тези, които не го искаха на Лаута, се оказаха прави. Това е положението в клуба", заявиха привържениците на "смърфовете" на пресконференция днес.
 
На нея присъстваха  Велин Терзиев – Нежния, Димитър Колев, Димитър Ботушаров, Георги Дамянов и почетния президент на клуба Христо Бонев – Зума.
 
"Снощи точно в 22:10 г-н Динев ми позвъни на телефона. Попита ме за днешната пресконференция. Аз му заявих, че всички, които обичат Локомотив, ще са на тази пресконференция. Помолих го първо да прати някакви пари за касата на отбора, защото жените тук – чистатчките нямат една стотинка в джобовете, те не са взимали заплати четири месеца. Той ми заяви, че може да ми даде акциите само на мен. Дали ще ги даде не знам, но това са неговите думи", сподели Бонев.