Актрисата беше забелязана да носи пръстен на лявата си ръка

Камерън Диас предизвика много спекулации за връзката си с Бенджи Мадън, след като неотдавна беше снимана с блестящ златен пръстен и това стана повод за слухове, че двамата са сгодени, пише БГНЕС.

 

Камерън беше забелязана да носи пръстена на лявата си ръка в сряда в Лос Анджелис, докато присъстваше на официален обяд по повод изложба на костюми в Лос Анджелис. Това накара мнозина да смятат, че тя най-сетне ще мине под венчило в близко бъдеще.

 

Очевидец, присъствал на събитието, разкри, че Диас "небрежно и постоянно показвала пръстена" по време на събитието. След това двойката отишла на вечеря с приятели в италиански ресторант в Бевърли Хилс.

 

"Откакто започна да се среща с Бенджи, Камерън се промени в много положителен план. Тя не престава да се усмихва и изглажда много по-щастлива. Бенджи живее с Камерън в последните няколко месеца. Те сякаш не могат да се наситят един на друг и прекарват много време заедно. През деня двамата често ходят заедно да тренират", разкри запознат източник.

 

42-годишната актриса и рокаджията Бенджи Медън, чиято връзка беше обявена през май, признават открито пред приятели, че виждат дълго бъдеще заедно и да, сватбата може би е част от този план, разкри приближен до двойката източник през юли.