"Ще те хвана за ръка" е вдъхновен от личния живот на певицата

Тази седмица Ромина Пауър издава романа "Ще те хвана за ръка" ("Te prendo per mano"), вдъхновен от личния ѝ живот. Дуетната половинка на Ал Бано през годините се е сблъсквала с множество предизвикателства и не спестява нищо в книгата.

 

Ал Бано и Ромина се събраха отново, след като бяха разделени с години, и ще зарадват българската публика с впечатляващ концерт на 16 декември в "Арена Армеец", София, съобщиха от MOKO Solution.

 

Ромина Пауър е известна с многостранните си таланти. Освен певица, дуетната партньорка на Ал Бано, през годините се е изявявала и като писателка, танцьорка и художничка. Затова и никак не е чудно, че дъщерята на холивудското величие Тайрон Пауър, този месец издава петия си самостоятелен роман.

 

Книгата е озаглавена "Ще те хвана за ръка" ("Te prendo per mano") и е вдъхновена от личния живот на Ромина, която през годините се е сблъсквала с множество предизвикателства. Всички знаят любовната история между Ал Бано и Ромина Пауър – красивото момиче от САЩ, което се озовава в Италия, където успява да сбъдне всичките си мечти. История, която обаче има трагичен край с изчезването на дъщеря им Иления през 1994 г.

 

Тогава дъщерята на актьорите Линда Крисчън и Тайрон Пауър се премества да живее в родината си, където прекарва години в безрезултатно търсене на детето си.

 

"Ще те хвана за ръка" разказва историята на майка и дъщеря, които с години сe отчуждават една от друга. Двете обаче трябва да стопят пропастта помежду си, когато майката е покосена от Алцхаймер. Тогава ролите се обръщат и миналото се превръща в блед спомен, а връзката им става по-силна от всякога.

 

Романът е автобиографичен – самата Ромина е преминала през същите изпитания във връзката със собствената си майка, а болката от загубата на най-голямата й дъщеря още не е отшумяла. Италианската критика вече определи книгата като литературнo събитиe, а медиите обявиха 2015-а година за "голямото завръщане на една от най-ярките ни звезди – Ромина Пауър".

 

Ал Бано и Ромина Пауър ще изнесат грандиозен BEST OF концерт в Арена Армеец, с който ще зарадват българските си почитатели. На 16 декември двамата отново ще се съберат, за да изпеят най-обичаните си парчета - "Libertà", "Felicità", "Sempre Sempre" и много други.

 

Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си