„Работата трябва да говори за политиците, а не аксесоарите им”, смята пиар експерта Радина Ралчева

От няколко дни в социалните мрежи се разгоря сериозен спор, след като пиарката на Корнелия Нинова обвини Лиляна Павлова, че носи скъпи чанти.

По темата

„Липсата на всякаква реакция от страна на Лиляна Павлова и грубата реакция на пиарката Митова, само показва, че в момента се прави кризисна реклама на Павлова. Тя има да отговаря на много тежки въпроси – за магистрала "Марица", за това, че прокуратурата влезе в Агенция „Пътна инфраструктура”, каза в предаването „Здравей, България” журналистката Соня Колтуклиева.

Според пиар експерта Радина Ралчева, ако Лиляна Павлова има доказани доходи, никои не може да и забрани да си купува скъпи чанти. „Въпросът е редно ли е да демонстрираш лукс, при положение, че 30% от населението живее под прага на бедност”, добави тя.

„Има много страни, в които са били наказвани министри, че ходят облечени прекалено луксозно”, каза модният експерт проф. Любомир Стойков. Той смята, че за нашите условия един политик не трябва да бъде прекалено скъпо и луксозно облечен.

„Лиляна Павлова полага старание да изглежда добре. Но, след като си политик, трябва да внимаваш да на унизиш хората и да не ги обидиш с прекалено скъпото си облекло”, добави още професорът..

„Работата трябва да говори за политиците, а не аксесоарите им”, добави Радина Ралчева.

Целия дебат гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.