В интервю двамата разкриха интимни факти за връзката си

„Почти не оставих Хари да довърши предложението си за брак”, призна Меган Маркъл - бъдещата съпруга на принц Хари. Двамата дадоха първото си интервю, след като официално обявиха, че се сгодяват.

Всичко се случило в Двореца Кенсингтън, докато двамата приготвяли пиле.

„Беше толкова сладко и истинско. И много романтично. Той застана на коляно. А аз го прекъснах и казах: „Мога ли да кажа „да” още сега?”, разказа тя пред BBC. 

КАК ИЗГЛЕЖДА ГОДЕЖНИЯТ ПРЪСТЕН НА МЕГАН ВИЖТЕ ТУК

„Прегърнахме се, а аз все още държах пръстена в ръката си. Попитах я дали сега мога да й го дам. А тя отговори: „О, да, пръстена!”, разказа самият Хари. И допълни: „Беше много хубав момент. Бяхме само двамата. И мисля, че успях да я изненадам”. 

Двамата се срещнали на по питие през юли 2016-а. Било среща на сляпо, уредена от техен общ приятел. Не знаели много един за друг.

КОЯ Е МЕГАН МАРКЪЛ - ГАЛЕРИЯ

Влязох и я видях да стои на масата. Казах си, че ще опитам”, спомня си Хари. Малко по-късно същия месец те се срещнали отново. И той убедил Маркъл да се присъедини към него в Ботсвана след няколко седмици. Те лагерували под звездите цели пет дни. 

"В тези моменти останахме сами, което беше от решаващо значение за мен, за да се уверя, че можем наистина да се сближим", разкри Хари.

А Маркъл допълни: "Наистина имахме много време, за да осъществим връзка. И никога не сме прекарвали повече от две седмици, без да виждаме, въпреки че на пръв поглед връзката ни изглежда като от разстояние”. 

Прекараното време в Ботсвана е отбелязано и на годежния пръстен. Основният му камък е с произход от африканската страна. По-малките диаманти около него са от бижутата на лейди Даяна. Хари държал те да присъстват върху пръстена, чийто дизайн е измислил той самият: „За да сме сигурни, че тя е заедно с нас по време на това лудо пътуване”. 

"Толкова е важно за мен да знам, че заедно с нас тя е част от това", каза тя.

На въпроса дали Меган и Даяна му биха си допаднали, Хари отговори: „Те биха си паснали идеално, без съмнение. Мисля, че мама щеше да подскочи до Луната. Толкова щеше да е развълнувана за мен". 

Принц Хари победи Уилям и Кейт в кралско надбягване (СНИМКИ)

Таен запис разкрива нещастието на принцеса Даяна от брака й (СНИМКИ)

15 неизвестни факта за лейди Даяна, които не знаехте

Най-красивите принцеси и кралици на всички времена (ГАЛЕРИЯ)

 
 
 
 

Какво ще се случи след смъртта на британската кралица?

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.