Полицията задържа двете крадли - майка и дъщеря

„Дръжте крадеца” - епизод с продължение! След като преди една година ви показахме как две жени крадат скъпо кожено яке от магазин в центъра на Бургас, а прокуратурата отказа да образува досъдебно производство по случая - крадлите отново се появиха.

Този път в записи от охранителните камери на скъп бутиков магазин в центъра на Бургас. От него, жените задигнаха луксозна рокля.

„Дръжте крадеца”: Нагла кражба в оптика (ВИДЕО)

Липсата на двете рокли от най-новата колекция в бутика била забелязана на следващия ден. Стойността им надхвърля 400 лева, а записите от охранителните камери показват как те напускат магазина без да ги платят. Собственикът на бутика уведомил полицията и лубликувал кадрите в социалната мрежа. 

Полицията в Бургас задържа двете крадли - майка и дъщеря от Разградско, крали скъпи дрехи от луксозни магазини в морския град.Веднага след като кадрите от охранителните кадри и репортажът ни бяха излъчени хора са се обадили на собственичката на бутика, за да кажат адреса на който двете жени са на квартира.Униформените ги задържали, а в квартирата открили и двете луксозни рокли.

Дали и колко време ще останат в ареста предстои да каже Прокуратурата.Само преди месец обаче, Районен прокурор отказа да образува досъдебно производство срещу двете, защото стойността на откраднатото било под минималната работна заплата за страната

Повече по темата гледайте във видеото.

Репортер: Цеца Алексова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.