Тя се намира във Военноморската обсерватория на САЩ

Камала Харис, която в сряда встъпи в длъжността вицепрезидент на САЩ, засега е принудена да обитава временно жилище, тъй като официалната й резиденция се нуждае от ремонт, съобщи в. "Политико".

Камала Харис положи клетва като първата жена вицепрезидент на САЩ (ВИДЕО)

Тя се намира във Военноморската обсерватория на САЩ. Там предстои ремонт на вътрешните конуси на димните тръби и други строителни работи. А те ще се осъществят по-лесно при отсъствието на обитатели, уточниха от офиса на Харис.

От съображения за сигурност не се обявява къде Харис ще бъде настанена временно. Не е известно и колко дълго ще продължат ремонтните работи.

Коя е Камала Харис? (СНИМКИ)

Разположена на територията на столичния окръг Колумбия, астрономическата Военноморска обсерватория на САЩ е построена през 1893 г. От 1974 г. насам тя е зданието на официалната резиденция на вицепрезидента на САЩ.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО Е.

Източник: БТА