По случая има задържан

Мъж е убит по особено жесток начин в дома си в Кюстендил. Инцидентът се разследва от Окръжната прокуратура в града. Работата по случая е започнала след постъпила информация в Областната дирекция на МВР за причинената смърт на 46-годишния В.И. Трупът на мъжа е бил открит в обитаваната от него къща в Кюстендил.

Незабавно е бил извършен оглед на местопроизшествието в присъствието на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил, както и претърсване и изземване от жилището. В качеството на обвиняем за тежкото престъпление е привлечен В.А. (на 55 години). С постановление на наблюдаващия прокурор той е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено в съда искане за определяне на мярката му за неотклонение „задържане под стража“.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.