Джесика Бийл става известна с участието си в телевизионното шоу „Седмото небе“, което е на екран 11 години

Актрисата Джесика Бийл, американска актриса и бивша манекенка, която е съпруга на певеца Джъстин Тимбърлейк, празнува 39-ти рожден ден. 

Тя става известна с участието си в телевизионното шоу „Седмото небе“, което се задържа на екран в продължение на 11 години.

Участва във филмите „Илюзионистът“, „Златото на Ули“, „Ще си бъда у дома за Коледа“, „Непристойно поведение“ и др.

Съпругата на Тимбърлейк играе  главната роля в първия сезон на сериала The Sinner („Грешникът“), за която през 2018 г. получи номинация за „Златен глобус“ и до днес е негов изпълнителен продуцент. Игра главна роля в уеб сериала Limetown.

Джъстин Тимбърлейк разкри, че е станал баща за втори път (ВИДЕО)

За устоите на любовта между Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се говори още от 2007г., когато обявиха, че са заедно. Двамата успяха да се преборят със злите езици, като показаха колко силна е връзката им през 2012 г., когато сключиха брак. Три години по-късно се роди синът им Сайлъс Рандъл Тимбърлейк.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.
 
Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.