Николай Дойнов е най-стилният тв водещ, а Анна-Мария Конова е "Мис ТВ чар"

Поредни отличия за лицата на NOVA. Водещият на Новините на NOVA Николай Дойнов спечели награда за най-стилно лице от телевизионния екран. Призовете са определени от Академията за мода с председател - проф. Любомир Стойко, след анкета между членовете й. Отличени бяха и други представители на медиите, актьорските и музикалните среди.

Неизменна част от конкурса „ Мъж на годината” е наградата "Мис ТВ чар". Тази година приза отиде при репортера в Новините на NOVA Анна-Мария Конова.

 

„Мис ТВ чар” е награда, която през годините се връчва на утвърдени лица в журналистиката. Затова съм благодарна, че тази година журито я връчва на мен. Мога да съм щастлива, че по пътя си срещам хора, които вярват в мен и моите способности. Благодаря и на екипа, който стои зад мен. Вярвам, че с NOVA ни предстоят още много бъдещи успехи”, сподели тя.

Отличието „Мъж на годината” тази вечер на официална церемония получиха Стефан Иванов и синът му Максим, които през 2020 година прекосиха атлантическия океан със лодка, която са изработили сами. Сред номинираните бяха още - доцент Атанас Мангъров и генерал Венцислав Мутафчийски.