Извършителят е направил пълни самопризнания

Разкриха двойно убийство във Варна! Престъплението е извършено снощи, а жертвите са брат и сестра на средна възраст! Убийството е извършено малко след полунощ в квартал „Виница” на морския град.

Убитите живеели в къща, заедно с възрастните си родители. Заподозрян за убийството е техен братовчед на 54 години. Той сам подал сигнал на телефон 112, а по-късно е направил пълни самопризнания.

Тепърва предстои да му бъде изготвена психиатрична експертиза. По случая е образувано досъдебно производство

„Иззети са веществени доказателства от местопрестъплението, биологични следи. Води се разследване”, заяви прокурор Радослав Лазаров - говорител на Окръжната прокуратура – Варна.

„Убитите са на 49 и на 51 години, брат и сестра. Те са роднини на извършителя, който е на 54 години. Иззети са веществени доказателства, съпричастни към делото. Ще бъдат назначени множество експертизи. Същият е задържан за 24 часа и му предстои повдигане на обвинение”, заяви ст. комисар Атанас Михов, директор на ОД на МВР – Варна.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.