Тя се готви да завладее най-голямата сцена в света като хедлайнер на шоуто на полувремето на Super Bowl през 2023 г.

Официално влязохме в епохата на Рианасанса. Тя се прероди отново на сцената. Вече излезе първата ѝ нова песен от шест години насам, която според критиците ще бъде с номинация за Оскар „Lift Me Up“ към филма за Черната пантера, а сега звездата се завръща и на модния подиум. Риана е готова за поредното издание на модното й шоу Savage X Fenty.

„Това е четвъртото ми ревю и ще е невероятно. Провежда се навън, сред природата. Направихме сета изключително красив, ще се включат и най-добрите танцьори. Вълнувам се, че всички ще видят какво сме направили и съм много щастлива, че се случва", заяви тя.

Риана споделя вълненията си и около майчинството.

ЗАВРЪЩАНЕ: Риана направи песен за новия филм на "Марвел" (ВИДЕО)

„Бебето запалва светлината в мен, всеки път щом го погледна. Чувствам се все по-емпатична. Например сега дори да видя буболечка, ще каза: "Ооо, колко е мъничка, сладка и симпатична". Много е странно! Откривам красота във всичко“, споделя Риана.

Певицата се готви и за това да завладее най-голямата сцена в света като хедлайнер на шоуто на полувремето на Super Bowl през 2023 г.

„Тази покана за мен е предизвикателство. Реших да приема и нямам търпение да дойде денят. Ще работя много здраво. Това ще е най-голямото събитие, на което ще пея в цялата ми кариера и го очаквам с нетърпение. Ще е истинска лудост, но ще е забавно“, смята певицата.

Тя подготвя и международно турне, по време на което ще представи дългоочаквания си девети студиен албум.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.