Тя има изявена социална позиция и смята, че трябва най-накрая има гласуван закон срещу насилието над жени

Михаела Филева е гореща, красива, ритмична и завладяваща певица. Новата ѝ песен буквално излезе преди няколко часа. "В момента основната дейност, на която съм посветила времето си, е работата по следващия ми албум. Той ще излезе през октомври. Освен това имам удоволствието да играя ролята на Есмералда в "Парижката Света Богородица" на Старозагорската опера", заяви тя.

Клипът създава впечатлението за атмосфера от Червената планета. "Осветихме всичките каменни образования и пясъка от тях в оранжево, защото искахме това да е доминиращия цвят във видеото", обясни певицата.

Михаела Филева с нов летен хит

Често в песните ѝ е засегната темата за любовта. "Със сигурност нещо, което лекува травмите, е любовта към самият теб. Защото е добре първо да си се погрижила за себе си, преди да се впуснеш и проектираш собствените си грешки върху друго човешко същество, на което можеш да причиниш нова травма. Как да обичаш някой, ако първо не обичаш себе си, не се чувстваш комфортно? Не си отработил проблемите, които си имал в миналото", каза още Филева. 

Тя има изявена социална позиция и смята, че трябва най-накрая има гласуван закон срещу насилието над жени. "Говорила съм не веднъж за това, че в семейството ми за щастие аз не съм била пряк свидетел, нито, пряка жертва на това, но майка ми беше жертва на домашно насилие и за мен това е тема, която  има нужда от гласност и за която трябва да се говори много, за да може всяка една жена в такава ситуация да знае, че не е сама, да събира смелости, да търси помощ", категорична е тя.

Повече по темата вижте във видеото.

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.