В района на Джумейра Емирейтс Тауърс е открита "зимна страна на чудесата"

Нито една зимна почивка не би била пълна без посещение на коледен базар. Със стартирането на Dubai Shopping Festival и зимните веселби има много места на открито, където можете да вземете единствени по рода си подаръци, докато се наслаждавате на различни преживявания.

Хроники от Дубай: Какво е СОР 28?

Празничният пазар Madinat Jumeirah работи от 15 декември 2023 г. до 7 януари 2024 г., като предлага забавление и настроение за всички. Има огромно коледно дърво, влак на Северния полюс, украсяване на джинджифилова къща и възможност да се повозите на корабче с Дядо Коледа по водните пътища на Мадинат. 

Американец скочи от басейн на 294 метрова сграда в Дубай (ВИДЕО)

Al Habtoor City също ще бъде домакин на вълшебна зимна градина до 31 януари 2024 г. с пълна програма от развлечения, търговски сергии, камиони за храна и много други. Открит е и нов пазар, в района на Джумейра Емирейтс Тауърс, с изглед към Музея на бъдещето. Тази "зимна страна на чудесата" е отворена от 14 декември 2023 г. до 4 януари 2024 г. Тя е пълна с празнични изкушения, включително коледни елхи и зони за бой със снежни топки.