Актьорът носи бижу с нейните инициали

Брад Пит не се свени да показва любовта си към новата си половинка Инед де Рамон. 60-годишният актьор и 31-годишната бижутерка бяха заснети по време на романтична вечер в Ню Йорк. Носителят на „Оскар“ даде ясно да се разбере, че отношенията им са сериозни, носейки диамантено колие с латинската буква I – инициалите на приятелката му.

Пит и де Рамон, които имат връзка от ноември 2022 г., най-после решиха да официализират отношенията си пред медиите, като се появиха заедно на червения килим на филмовия фестивал във Венеция. По ирония на съдбата бившата съпруга на Брад – Анджелина Джоли, беше една от големите звезди на събитието.

Анджелина Джоли е във Венеция с новото си гадже? (СНИМКА)

Брад Пит и Инес де Рамон за първи път предизвикаха слухове за връзката си в края на 2022 г., когато бяха снимани заедно на концерт на Боно в компанията на Синди Крауфорд и сърпруга ѝ Ранди Гербер. По това време списание People съобщи, че двойката се е срещала от няколко месеца и „Брад наистина си пада по нея“. Източник, който познава Пит, добави: "Инес е сладка, забавна и енергична. Тя има страхотен характер. Брад обича да прекарва времето си с нея".

Преди това дизайнерката на бижута беше омъжена за звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли. Двамата се разведоха през 2022 г. Пит има два известни брака - първият с Дженифър Анистън от 2000 до 2005 г. и вторият - с Анджелина Джоли от 2016 до 2019 г.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: telegraph.bg