Още 65 жени са съобщили, че са жертви на покойния милиардер

Покойният милиардер Мохамед Ал Файед може да се окаже най-големият сексуален престъпник в света. Броят на жените, които твърдят, че са насилвани от бившия собственик на известния лондонски магазин Harrods, вече надхвърли 200. Още 65 жени са се свързали с Би Би Си, след като британската медия пусна документален филм с някои от жертвите на египетския бизнесмен. Част от тях твърдят, че са подавали сигнали в полицията през годините, но никой не е дръзвал да повдигне обвинения на милиардера.

Мохамед Ал Файед е обвинен в сексуално посегателство над свои служителки

Кралската прокуратура е получила 19 сигнала и е работила много усилено по всеки случай, но не са събрани достатъчно доказателства, за да бъде осъден Ал Файед. Той имал голям екип от добри адвокати, които заличавали всякакви възможни следи и доказателства.

В момента популярният магазин Harrods е затрупан със стотици оплаквания от служителки, които твърдят, че са сексуални жертви на милиардера. Той ги обезщетявал, за да не стане още по-голям скандалът в Обединеното кралство.

Оказва се, че не само оттам идват сигнали от пострадали жени. Малайзия, Канада, САЩ и Дубай са сред страните, в които се твърди, че Мохамед също е извършвал сексуални посегателства.

Появиха се шокиращи признания от жени, които твърдят, че от 1997 до 2013 г. Ал Файед се е възползвал от тях. По думите им НR отделът на луксозния магазин е бил превърнат в машина за откриване на момичета, които биха се харесали на египетския магнат. Припомняме, че се появи информация за двама назначени лекари, които били анагажирани да следят гинекологичното състояние и здраве на жените, които най-често били назначавани за лични асистенти, секретарки и дори детегледачки в дома на Ал Файед.

Още по темата гледайте във видеото.