Този вторник кралицата на попа изнесе поредния си концерт в Лондон...

"MDNA" завладява все по-повече света, а вече едва ли има някой, който да се усъмни защо Мадона е наречена кралицата на поп музиката. Световното турне продължава с гръм и трясък, а във вторник звездата изнесе концерт и в лондонския "Хайд парк".


След като още на първия си концерт звездата скандализира публиката, показвайки лидерката на френската крайна десница Марин льо Пен със свастика, тя продължи да  руши табута като показа гърдите си на концерта в Истанбул. По време на изпълнението си на олимпийския стадион в Рим поп кралицата първо се появи само по сутиен и мрежесто боди. Провокацията обаче продължи след като Мадона реши да покаже дупето си по време на изпълнението на хита „Human Nature".

Все пак, Мадона е Мадона. Въпреки, а може би и точно заради това, че е лошо момиче, на концерта й в Лондон се появиха куп знаменитости, сред които Джордж Майкъл и Кайли Миноуг.

И докато в Европа се радват на Мадона, за съжаление на австралийските й феновете, звездата отмени плануваните концерти в Сидни и Мелбърн, които трябваше да бъдат в началото на следващата година.

Концертите в Южна и Северна Америка обаче остават и се очакват пълни стадиони и зали. Все пак това е Мадона.