Индийски лекар прави чудеса, непосилни за модерната медицина

В студиото на „Здравей, България” гостува Биляна Савова, арт-директор на списание „Ева”, която разказа как се лекува множествена склероза с Аюрведа


Тя разкри от първо лице как индийският специалист доктор Прашант лекува тежкото заболяване по аюрведични методи. Преди пет години тя също била диагностицирана с болестта. „Официалната медицина не лекува този проблем. Единствено може да се потискат симптомите и да се задържа развитието на болестта. Аз не можех да приема това”, каза Савова. Желанието ѝ за лечение я отвежда в Индия, където се запознава с античните лечебни методи.  


Ходех в Аюрведични клиники, в които детоксикирах тялото си. След първоначалния шок резултатът е изключителен”, допълни арт-директорката. 


По време на престоя си в Индия Савова вижда от първо лице как доктор Прашант успява да направи това, което съвременната медицина все още не може. „Благодаря на съдбата, че ми подари тази диагноза. За мен тя е урок. В клиниката се научих да приемам и другите хора с тази диагноза”, завърши тя.


Цялата история гледайте във видеото