По думите й той я подлагал на емоционално и физическо насилие през целия им брак

Певицата Мел Би издейства временна ограничителна заповед на съпруга си Стивън Белафонте, след като в продължение на години е ставала жертва на домашно насилие, съобщават световните агенции.

На изпълнителката е поверено и попечителството над най-малката й дъщеря. Ограничителната заповед беше издадена, след като Мел Би подаде в съда клетвена декларация, според която Белафонте я е подлагал на емоционално и физическо насилие през целия им брак. Той я заплашвал, че ще пусне в мрежата сексуални клипове, заснети с нея.

 

Feeling very blessed today #sydneylifestyle #boatlife #familytime❤️ #nofilterneeded

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Певицата, чието истинско име е Мелани Браун, написа, че Белафонте най-често се държал грубо с нея след светски събития, на които били поканени. Той й нанесъл побой след представянето й на австралийския версия на Х Factor през месец юли 2012 година и я пребил още веднъж след гастрола й със "Спайс гърлс" на лондонската олимпиада.

Според Мел Би претърпените насилия са попречили на кариерата й. Освен това Белафонте тайно я е снимал, докато са правили секс и я заплашил, че ще направи видеозаписите публично достояние, ако тя го напусне. Г-жа Браун поиска съдействието на съда той да бъде възпрян в осъществяването на тези свои намерения. Мел Би подаде документи за развод още преди 10 години, но още не го е получила.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.