В момента Георги Недев е най-младият общинар във Велико Търново

27-годишен треньор по мотокрос е следващият в листата на ГЕРБ от Велико Търново. Той трябва да заеме депутатското място на Цветан Цветанов, който обяви, че напуска парламента.

Цветан Цветанов напуска парламента (ВИДЕО+СНИМКИ)

В момента Недев е най-младият общински съветник във Великотърновския общински съвет. Шеф е на младежкия ГЕРБ в града. Недев беше на 24 г., когато попадна в листата за народни представители и се превърна във феномена 11/11.

"Откакто съм се прибрал от щатите се занимавам с мотокрос. Започнах развиването на една малка школа, след това брандиране на мотоциклети”, обясни пред репортера ни Мартин Георгиев евентуалният наследник на Цветан Цветанов в парламента

Георги Недев признава, че не е следил  развитието на скандала накарал Цветан Цветанов да напусне Парламента.

„Стоя , тук, до късно. Сутрин идвам рано и почти не обръщах внимание. Вкъщи ремонтирах, че очакваме дете. Нямахме телевизор и бях извън новините”, допълни той

Именно,факта че Георги Недев и съпругата му очакват дете поставя под въпрос влизането му в Народното събрание.„Везната доста наклонява на местно ниво да си остана, тъй като вече съм постигнал нещо, което дълго време съм искал да постигна. В личен план ме очакват хубави неща”, коментира наследникът на Цветанов в парламента.

Сега основният въпрос е кой ще застане начело на парламентарната група. На преден план излизат няколко имена, които обаче са неофициални спекулации. Сред  коментираните в пространството имена са Красимир Велчев и Менда Стоянова.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.