Ето къде почиват звездите ни това лято

Лятото дойде и родните звезди, въпреки ангажиментите си, успяха да отскочат до Черноморието или пък до някоя екзотична дестинация. И разбира се, споделиха снимки от своята почивка в социалните мрежи, пише "Дарик нюз".

Алисия

Лятото за Алисия започна още през март. Тогава тя посети остров Мавриций и демонстрира впечатляващо спортно тяло. Преди дни пък певицата се похвали с кадри от гръцкия остров Миконос, където събира тен не от бреговете на морето, а от яхта вътре в него.

Николета Лозанова

Едва ли има родна знаменитост, която да пътува повече от известната плеймейтка. В средата на април Николета и дъщеря и Никол се отдадоха на морски отдих на Малдивите. Последва почивка в Дубай, където беше в компанията на бившия си съпруг Валери Божинов, както и неговата настояща половинка сръбкинята Биляна Дол.

Как да изберем най-подходящият кредит за море?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun-kissed #🇹🇷

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on

Златка Райкова и Благой Георгиев

Двамата, откакто са заедно като двойка, не се разделят. Златка и Благой откриха сезона още през април и то в любимия на родния хайлайф Дубай. Следващата им морска почивка пък беше в съседна Гърция, където двамата публично обявиха, че съвсем скоро ще се сдобият с наследник.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love❤️ @zlatka_raykova

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on

Алекс и Влади

Двете не отидоха на традиционната морска почивка, но Венеция си е на море, нали така? Именно там Влади каза "да" на любимия Стефан. Двете публикуваха и страхотна снимка от морето край Слънчев бряг, но там двете са били по работа, така че май не се брои. 

Три температурни рекорда по Северното Черноморие

Джулиана Гани

Силиконовото изкушение има доста натоварено и работно лято, но все пак успя да събере слънчеви лъчи и то не къде да е, а на остров Бали. Дестинация за следващото бягство между работните ангажименти беше Слънчев бряг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️🔥🍒🍇🍉🌊

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

Информация: dariknews.bg

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.