Трябва да има преглед на свършените и несвършени неща, заяви заместник-председателят на ВМРО

„Диалогът в управляващата коалиция най-после трябва да започне, трябва да има преглед на свършените и несвършени неща. Няма причина да си заравяме главата в земята като щрауси и да казваме, че всичко върви добре, защото управляваме ние. Има неща, които вървят на добре, има и неща, които не вървят на добре”. Това заяви в предаването „Здравей, България” заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов.

Каракачанов: С Валери се разбрахме - на места ще сме заедно на вота

„От есента ще направим сериозна заявка за разговор по политики с ГЕРБ. Няма да искаме нови позиции, нито бихме могли да се разграничим от управление, в което участваме. Негативните страни на управлението трябва да бъдат изговорени и преодолени”, коментира Веселинов.

Валери Симеонов: Ще имаме доста сериозни промени в отношенията с ГЕРБ

Запитан дали ВМРО и НФСБ ще търсят за изборите някой, който да замести „Атака”, Веселинов заяви, че тезата на ВМРО винаги е била за „максимално обединение на патриотичните сили”. „Няма да пречим на нашите структури по места да си партнират с „Атака”. Напротив – поощряваме ги. Това обаче е въпрос на взаимно желание”, заяви Веселинов.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.