По информация на NOVA има и двама задържани

Ясно е кои са жертвите от Негован! Разследващите са установили самоличността на убитите мъж и жена, чиито тела бяха намерени изхвърлени в язовира. По непотвърдена информация на NOVA има и двама задържани. 

МВР пусна снимки от двойното убийство в Негован

Убитите са семейство, което е живяло на столичния булевард "Витоша". По информация на NOVA, мъжът е 75-годишният бивш треньор по борба Йордан Атанасов, който дълги години е живял и работил в чужбина. Жената се казва Марияна, на 70 г., бивша учителка. Съседи потвърдиха, че не са виждали двойката повече от месец.

Намериха човешки останки от две тела край Негован (ВИДЕО+СНИМКИ)

Двете тела бяха открити преди около десетина дни, разчленени в бидони, в язовир край Негован. По тях е имало огнестрелни рани. Освен това от полицията разпространиха снимки на дрехи, с които са били облечени жертвите, снимка на ключ от автомобил и казаха, че двамата най-вероятно са имали бяло куче. Съседи потвърждават, че двойката е имала бяло куче.

Още търсят извършителя на двойното убийство в Негован

Атанасов е бил треньор в „Олимпийски надежди” и деца от Нигерия са идвали на лагери в България. Бившият треньор по борба има дъщеря, женена за нигериец, с когото имат и дете.

Намериха още човешки останки край Негован

Пред NOVA приятели на Атанасов заявиха, че за последно са го виждали преди 3 месеца на погребение.

Дъщеря им обаче във вторник е пристигнала в България, като е казала на нейна приятелка, че родителите й ги няма от около 40 дни.

Една от версиите за убийството е, че то е извършено заради имоти. По информация на NOVA бившият треньор е имал имоти в село Литаково, което е недалеч от София.

Репортери: Владислава Тричкова, Ивелина Николова

 Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.