"Отново обсебен" вече звучи в музикалните платформи

Химнът на алтернативната музика у нас с нова версия. "Отново обсебен" на Стенли вече звучи в музикалните платформи.

Ако има една песен, която е химн на алтернативната българска музика с безподобен вокал, текст и звучене, то това е „Обсебен“ на Стенли. През 2002 г., в разгара на втората рап вълна и ММ поп манията в България, Стенли представя парчето. Музиката е негова, а автор на гениалния текст е Ина Григорова, която е митична фигура сред текстописците у нас.

Стенли отбелязва 40 години на сцената с юбилеен концерт

Вдъхновени от начина, по който песента „обсебва“ слушатели от всяко следващо поколение и до днес, 21 години по-късно, Fabrizio Parisi & The Editor създават нова версия, озаглавена „Отново обсебен“. Инструменталът е изцяло нов, а Стенли влиза в студио и записва наново вокала. „Отново обсебен“ излиза и с официално видео, което се покланя на Димитър Митовски – създател на не по-малко безподобното и легендарно видео към „Обсебен“. Музикалният клип е дело на младото креативно дуо The Trackers (Еда Кадирова и Евгени Гочев). Черно-бялата визуализация е дива и непредвидима, също като парчето.

Официалната премиера на „Отново обсебен“ беше на 27 януари в българския радио и телевизионен ефир, YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс“ и всички стрийминг платформи.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.