Розовото триетажно имение се намира в Малибу

Къщата на Барби "оживя" в реален размер в щата Калифорния. Розовото триетажно имение се намира в Малибу. То е проектирано като точно копие на къщата, която ще видят зрителите на едноименния филм. Той ще бъде готов до месец.

Филмът за Барби създаде „ефектът Кен”

Всяка стая е създадена с емблематичния стил на Барби - бляскав декор и стилни мебели. И разбира се всичко е в розово. Любопитен факт е, че за създаването на перфектния фон за предстоящия филм е използвана толкова много розова боя, че това води до глобален недостиг.
„Светът остана без розово“, пошегува се номинираната за шест награди "Оскар“ дизайнерка Сара Грийнууд, която създава декора на продукцията.

От спалнята до луксозния басейн, всеки сантиметър от имението излъчва типичния стил на Барби. В допълнение към зашеметяващия интериор, “Къщата на мечтите“ предлага разнообразие от забавни дейности и изживявания на тема Барби, на които гостите да се насладят. От гардероб, пълен с тоалети и аксесоари , до напълно заредена кухня, където всеки може да приготви розови сладкиши.

Любителите на СПА процедурите пък могат да се потопят в луксозния басейн или да се отпуснат на слънчевата тераса с изглед към океана.
Къщата може да бъде наета от посетители, а ваш домакин ще бъде приятелят на куклата – Кен.
Така че, ако някога сте искали да живеете като Барби, сега е вашият шанс да превърнете тази мечта в реалност.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.