20% от мъжете признават на партньорката си, че са й изневерили

Ново изследване сочи, че повечето обвързани мъже въздишат тайно поне по три жени извън връзката им, съобщава в. "Дейли експрес".

 

Една четвърт от представителите на силния пол признават, че смятат поне две свои колежки за привлекателни, 10% намират своя съседка за привлекателна, а 20% харесват приятелка или съпруга на свой приятел.

 

Освен това мъжете въздишат тайно по пет красиви знаменитости.

 

Допитването е установило още, че 10% от мъжете просто не намират вече партньорката си за привлекателна, поради което насочват вниманието си към друга, близка до тях жена, или към знаменитост. 

 

Един на всеки четирима представители на силния пол смята, че приятелката му често става много ревнива в определени моменти от връзката им.

 

43% от мъжете признават, че биха флиртували с други жени зад гърба на партньорката си, а на 10% това им се случва редовно. 

 

Само 20% от мъжете обаче признават на партньорката си, че са й изневерили. Поради това не е изненадващо, че на 20% от представителите на силния пол не било разрешено да се виждат с определен член на противоположния пол, приятелка или колежка, правило, което било въведено от партньорката му.