Bonobo, Wolf+Lamb и Kutmah пристигат в столицата за еднодневно събитие на открито

На 17-и септември, специално за празника на София, организаторите на клубната вечер ReelFeel подготвят еднодневно събитие на открито с интересни български и чуждестранни изпълнители от независимата музикална сцена. 


Събитието ще се проведе в пространството на складовете Деспред, точно зад централна митница София, където ще бъдат обособени две сцени. Събитието ще даде началото на тематичния третия клубен сезон и за пръв път ще представи три различни формации само в рамките на един ден. 


Музикалната програма на събитието ще включва концерт на Bonobo, както и  изпълненията на диско-хаус продуцентите Wolf+Lamb и на британския експериментатор Kutmah. Скоро ще бъдат обявени и имената на българските участници.


Bonobo ще пристигне с целия си бенд, за да представи най-новия си албум – The North Borders. Едноименното му турне обикаля Европа и Северна Америка и се радва на изключителен успех с 50 напълно разпродадени концерта през последните няколко месеца. 


За първи път у нас ще видим и представители на едни от най-видните диско хаус продуценти от Ню-Йорк – Wolf+Lamb, които събират на едно място имена като Soul Clap и Nicolas Jaar. Известни са и с естетските си партита в Marcy Hotel в Бруклин, където редовно звучат най-новите течения, въртящи се около екзотичното диско, хаус и други кросоувър, стилове характерни за нощния живот в Ню-Йорк. В София Wolf+Lamb ще бъдат представени от Nick Monaco и Zev Le Wolfe.


Не по-малко интересен е и третият артист, който ще вземе участие в събитието на 17-и септември – Kutmah. Британският продуцент с египетски корени, роден в Брайтън, е минал през бийт школата на Лос Анджелис и е повлиян от цялата новата генерация продуценти около Flying Lotus и Brainfeeder. Диджей и продуцент с голям международен опит и широка музикална селекция, който определено си струва да се види на живо.


Билети за събитието ReelFeel Open Air могат да бъдат намерени на цена от 35 лева. В деня на събитието входът ще бъде 40 лева. Началният час е 18 ч.