Те коментираха версиите за убийството на Татяна Стоянова

Общинските съветници се обявиха за поставяне на видеонаблюдение в града. Пред камерата на Нова те коментираха версиите за убийството на Татяна Стоянова – началник на кабинета на кмета на Пазарджик.


„Това убийство всява определен шок в обществото. Татяна Стоянова беше известен човек в Общината в Пазарджик и важен фактор в администрацията на Общината. В тази връзка това убийство има голям отзвук и хората са шокирани”. Това заяви за „Здравей, България” журналистът Любо Илков.


„Самият начин на извършване на убийството е безпрецедентен за град Пазарджик. Това е един брутален акт, който убива обществото. Тъй като никой не заслужава, каквото и да е направил, каквито и да са причините. А цялото общество говори за три вида причини – наказание, предупреждение и лични мотиви. Ние апелираме следствените органи да намерят виновниците. Защото никой не може да взема правосъдието в свои ръце”, категоричен бе адвокат Атанас Павлов от „Коалиция за България”.


"Надявам се случаят да се разплете бързо. Колкото повече се бави, в обществото се нагнетяват чувства, които не са желани. Аз гледам на този случай като на поредната жертва на престъпността в България. Отдавна не е имало такъв случай в Пазарджик”, на мнение бе Йордан Димитров от „Коалиция за България”.


„Има спекулации, защото Татяна Стоянова като дясна ръка на кмета не е взимала никакви решения по отношение на архитектурата, строителството, както и бюджетирането на града. Тя отговаряше за връзките с медиите и осъществяваше координацията между отделите в кметството”, добави Димитър Петков от коалицията на Тодор Попов.


Този вандалски акт не би следвало да се случва в нашата държава. Все пак ние не сме джунгла. Татяна беше високообразован човек, който се ползваше с високо доверие в общината. Тя имаше активно участие в предизборните кампании, заради което Тодор Попов дължи този добър резултат”, обяви Тодор Георгиев – председател на общинските съветници от ГЕРБ.


Повече по темата гледайте във видеото.