La Maison Wittamer обслужва клиенти вече повече от сто години

Великден наближава и производителите на шоколадови лакомства в Белгия вече показват новите си творения, специално създадени за празника.

 

La Maison Wittamer обслужва клиенти вече повече от сто години. Този Великден те се надяват да създадат малко магия във въздуха. За всички любители на шоколадовите изкушения те са създали "Алиса в страната на чудесата", както и колекция  зайчета с високи шапки, цветни пилета и стеснителни овце.

 

Следвайки успеха на шоколадово-портокаловата коледна елха, съсобственик на La Maison Wittamer, Мириам Уитъмър, смята отново да предложи на своите клиенти шоколад с дъх на цитрус. В магазина ѝ вече се предлага уникално шоколодово яйце с портокал. То всъщност е направено от захаросани портокалови филийки, които се монтират на шоколадово яйце, като всяко яйце е с тегло около един килограм. Андерсън споделя, че вече са изработили над сто специални яйца за този сезон.

 

"Най-накрая имаме нов проект с портокал и шоколад и решихме да го представим във формата на яйце за Великден и да го изложим на витрината," каза Уитъмър.

 

Видео: "Ройтерс"