Сцената е почти готова, в сряда започва зареждането ѝ със звук и светлина

Повече от 20 000 се очаква да пристигнат в Бургас и близките градове за Spirit of Burgas. С цел да бъдат избегнати задръствания, организаторите призовават пътуващите да тръгнат по-рано, по възможност още в четвъртък. 

Още по темата

 

"Очакваме страхотен купон. Сцената е почти изградена. В сряда започва зареждането ѝ със звук и светлина. Всичко върви по план”, каза организаторът на фестивала Петър Петров по време на пресконференция.

 

"И тази година целта ни е да задържим гостите на града повече време в Бургас. Затова през уикенда ще работят всички галерии и музеи. Отпечатали сме специална брошура, която ще се раздава на всички гости на града”, информира кметът на града Димитър Николов.

 

За тези, които са избрали да пътуват със своя автомобил, ще бъдат осигурени допълнителни места за паркинг в Бургас. 

 

Съществуват и алтернативни начини за транспорт до Бургас – в интернет през специални групи за споделено пътуване, меломаните се организират да стигнат заедно до фестивала. Също така от БДЖ пускат специален влак - EnterTRAIN, кръстен на турнето на звездата – Роби Уилямс, който ще върви със специално разписание на 7 и 9 август. Билетите за тези влакове са с намалена цена за притежателите на билет за Spirit of Burgas.  

 

Междувременно си припомнете гафа на Роби Уилямс на концерта в Белград, където обърка името на сръбската столица: