Феновете могат да гледат прослушванията на живо, като резервират място на 0885 613 363

В първите два дни от прослушванията за четвъртия сезон на X Factor, емоциите са еднакво силни както за кандидатите, така и за новата съдийска четворка.

 

Още в началото на един от най-вълнуващите етапи на шоуто – вече има участник, който успя да вдигне на крака не само присъстващите в залата, но и журито. Друг от претендентите пък толкова развълнува рап гуруто Криско, че той не се сдържа и се изправи върху съдийската маса, за да изрази по най-категоричния начин своето „Да!”. Кой е талантливият изпълнител и с какво впечатли журито – ще разберем през есента.

 

Хора от цялата страна и чуждестранни участници, устремени към реализация на българския музикален пазар, демонстрират гласови качества и характер на новата сцена на шоуто. Прослушванията за X Factor в столицата събират таланти на възраст от 15 до 70 години с репертоар, който варира от забравени италиански класики, през класически рок до супер актуални поп, рап и R&B парчета. Някои от участниците се явяват в шоуто тайно от семейството си, за да им подготвят изненада и да докажат способностите си, а други водят със себе си стабилна подкрепа. 

 

Highslide JS
 

Кристиян Грънчаров от момчешката група 4U на третия сезон дойде задно със свои приятели, а Невена Пейкова и Нора Чернева се включиха в изживяването като част от публиката. Приятна изненада за журито и присъстващите в залата поднесе участничка, която получи подкрепата на един от най-известните балети в страната, на сцената по време на изпълнението си. Водещите Алекс и Мария също се включиха в танца, завладени от емоцията на изпълнението.

 

Екипът на шоуто напомня на феновете си, че тази година могат да станат част публиката на прослушванията пред жури, като резервират своето място на телефон 0885 613 363.

 

Страхотната новина е, че всеки присъстващ на 14, 15, 17, 18, 19, 20 и 21 август в студията на Global Films ще получи запазено място за концертите на живо, които започват през есента.