Жената е със сериозни наранявания

Пет деца са намерени мъртви в апартамент в западна Германия, съобщи полицията. Местните медии съобщиха, че са били убити от майка си, която по-късно се е опитала да се самоубие.

Баща удуши двете си деца и скочи от мост

Децата са открити в частен апартамент в град Золинген в провинция Северен Рейн-Вестфалия, съобщи полицията, без да дава повече подробности. Те са били на една, две, три, шест и осем години, според „Билд“. По-късно майката се е хвърлила пред влак, но е оцеляла със сериозни наранявания, се казва в доклада. Взета е под полицейска защита.

 

 

Според „Билд“, бабата на децата се е обадила в полицията и е съобщила, че дъщеря й, на 27 години, е убила пет от децата си и вероятно е избягала с другото си дете с намерението да се самоубие. По-късно 11-годишният син на жената е открит невредим, предаде БГНЕС.

Бивш ръгбист запали семейството си и се самоуби (ВИДЕО+СНИМКИ)

 

 

Майката е пътувала до централната гара в Дюселдорф, на около 35 километра, където е скочила пред влак, съобщава „Билд“. Тя е спасена между две от линиите и е откарана в местна болница за лечение, съобщи националната информационна агенция ДРА, позовавайки се на спешните служби. Разследванията продължават, съобщиха от полицията. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Редактор: