Актрисата очаква дете от режисьора Дейв Маккери

Актрисата Ема Стоун е бременна с първото си дете няколко месеца след като се омъжи за режисьора Дейв Маккери. Човек от обкръжението на 32-годишната актриса потвърди пред медиите, че тя е бременна и "харесва семейния живот".

Ема Стоун се омъжи (СНИМКИ)

Ема Стоун се омъжи за Дейв Маккери през септември миналата година, девет месеца след като се сгодиха. Двамата не обичат да разкриват подробности за личния си живот и още не са потвърдили новината за бременността.

Ема Стоун отлага сватбата си

Преди месец обаче холивудската звезда се отказа от участие във филма "Вавилон" с Брад Пит под режисурата на Деймиън Шазел заради "съвпадение в графика".

Актрисата е казвала, че като момиче не е искала нито сватба, нито деца, но с течение на времето отношението й се е променило.

Ема Стоун и Дейв Маккери се запознават през 2016 г., когато актрисата гостува в шоуто "На живо в събота вечер". Освен като режисьор, Дейв се изявява и като комик и сценарист. Връзката им започва през 2017 г.

Ема Стоун падна от раменете на приятеля си, счупи си рамото

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
Редактор: Станимира Шикова
Източник: БТА