На концерт в Лондон през май, групата ще представи и свои дигитални аватари

Легендарната четворка пусна дългоочакваните 10 песни от изненадващия албум, който обявиха преди няколко месеца. След 40-годишно мълчание легендарните шведи са отново тук. От фактическата им раздяла в края на 1982 г., година след излизането на последния им албум, Агнета, Бьорн, Бени и Ани-Фрид са отново заедно с албума Voyage. Три от десетте песни, достъпни от полунощ във всички страни по света, вече бяха издадени предварително. След години на спекулации вестта, че АББА се завръщат с нов албум и виртуално шоу, дойде в началото на септември.

Албумът "Voyage" е непредвиден плод на проект, по който групата работи от години- концерт на дигитални аватари. Песните се изпълняват днешните АББА и те са тези, които ще командват движенията на аватарите. Физическият им вид обаче ще от 70-те години на миналия век.

През последните седмици Бени Андершон и Бьорн Улвеус бяха тези, които представяха завръщането. Агнета Фелтскуг и Ани-Фрид Люнгстад избраха да си спестят тези изяви.

АББА отново ще се разпадне след последното си турне

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.