Разказва „Дойче веле”

„Плаза Венецуела” е оживено място за срещи в центъра на Каракас. Това е популярно място и за улични търговци, продаващи храна.  Местните я наричат „Кайа де амбре” – улицата на гладните. 

Типична венецуелска закуска е качапа - вид палачинка, приготвена от прясна царевица. 
Готвачът Абрахам Замбрано описва рецептата. Вижте я във видеото. То е част от предаването „В добра форма“ на „Дойче веле“, което се излъчва всяка неделя от 11.30 ч. и в петък от 14.30 ч. по NOVA NEWS. Не пропускайте материалите на „Дойче веле“ и в ефира на „Събуди се“ по NOVA всеки уикенд.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.