Почти всички големи филми с нейно участие можете да откриете в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON

Известна е като "Първата дама на българското кино". Въпреки това тя никога не се е държала като първа. Всеки, който е познавал отблизо неповторимата Невена Коканова, може да потвърди, че това е една от най-земните и скромни актриси от златното време на родното ни кино. Отличава я не само неоспоримата ѝ физическа красота, но и душевната такава. Тя носи онова усещане за жена в истинския смисъл на думата.

Оставя след себе си безценно филмово наследство, а актьорската ѝ игра е като учебник за всички след нея. Вероятно сте гледали поне един-два нейни филма. В случай, че искате отново да се потопите в света на героините на Невена Коканова, то почти всички големи филми с нейно участие, сред които "Крадецът на праскови", "Тютюн", "Най-добрият човек, когото познавам" и "Отклонение", можете да откриете в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON.

Сигурни сме, че добре знаете коя е Невена Коканова, но днес сме решили да ви споделим няколко по-малко известни факта за бележитата българска актриса. Надяваме се те да ви накарат да я обикнете още повече и да ви послужат като вдъхновение да гледате нейните филми. Това можете да направите най-лесно и удобно като посетите специалната видеотека на EON.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!